top of page

Telesur is een Surinaamse staats telecombedrijf met hoofdkantoor in Paramaribo. Het bedrijf werd in 1945 opgericht en is daarmee de oudste telecomprovider in Suriname.

Data is voor een bedrijf een zeer kostbaar bezit. Dit wilt u daarom niet zomaar aan iedereen uit handen geven. Bij Datasur begrijpen wij dat als geen ander. Ons datacentrum biedt u als enige de unieke mogelijkheid om uw data in Suriname op te slaan. Dankzij onze kennis en ervaring is uw data bij ons in veilige handen en heeft u de zekerheid dat uw gegevens altijd voor u beschikbaar zijn.

De Telecommunicatie Autoriteit Suriname draagt bij aan een ‘information society’ dat verterkt wordt door een ‘interconnected world’, waarbij telecommunicatie en ICT sociaal- maatschappelijke, economische en duurzame groei en ontwikkeling mogelijk maakt en versnelt voor een ieder in Suriname.

Ketmien is a Suriname owned and operated beauty and health business. Our products are sourced from local and international.

De Southern Commercial Bank N.V. is de nieuwe Commerciële Bank van Suriname en is opgezet met het oog op de verbetering van de financiële dienstverlening aan bedrijven en particulieren. Daarnaast is onze bank een innovatieve bank die tal van financiële diensten en producten aanbiedt waaronder spaarrekeningen, beleggingen, verzekeringen, hypotheekleningen en kredieten, overmakingen en andere op maat gesneden financiële oplossingen.

B-MAX media provide companies, organizations and governmental institutions, solutions for their Broadband infrastructure and network design according to the latest technologies available. We combine technical and business skills with extensive international experience to guide companies to position themselves strongly in this environment.

Surinaams Chinees Televisie Station (SCTV) is een Chinees-Surinaamse televisiezender in Suriname. Het werd opgericht in februari 2008 door Kong Ngie Tong Sang. Veel programma's van deze zender zijn afkomstig van de Chinese staatstelevisie China Central Television.

Regering van Suriname

bottom of page